Fila BACKPACKS COOL Ryggsäck svart fiery röd


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Navelpiercing Vintage alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
New Era LEAGUE ESSENTIAL TRUCKER Keps camel optic vit
Adidas F13 LE alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSolglasögon Retro Harry Tortoise Oljegrön Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt T-shirt - Världens Bästa Moster - DAM
Even&Odd Sportväska dark röd

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Prada Solglasögon gunmetal-colouröd Herraccessoarer

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
AJ Morgan Gröna fyrkantiga solglasögon med smala guldfärgade bågar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar J.CREW POM POM HAT Mössa ivoryEllesse EL VANX Ryggsäckarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Asics Gel-Vickka Trs H847L-300 alltid billig frakt
Bud to rosa Choice Earring Smycken

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
TRE STJÄRNOR ÖRHÄNGEN SVART alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kerbholz HINZE Klocka rosawood
Harley Davidson Solglasögon Brun Sol åka Skidor ögon kör Elegant
Tory Burch ROBINSON CONgrönIBLE SHOULDER BAG Axelremsväska birch shell rosa

På tisdagen godkände ministerrådetLibertine Libertine Cap w. Logo Mössor & kepsarKorthållare - Finland flagga alltid billig fraktDoughnut CHRISTOPHER Ryggsäck charcoal den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Manschettknappar Flygplan alltid billig frakt
ALDO DguldRYTH Handväska medium grå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDESIGN rosa diadem med plattor och virvlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Sioux Elcino Havanna Austin alltid billig frakt