New Era LEAGUE ESSENTIAL Keps new york yankees wdc Herraccessoarer


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Reebok Triplehall alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Totally Koalafied - T-SHIRT - HERR
Blommig klänning från Goddiva alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenElli KREIS GEO TREND Ringar roséguld-colouröd Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Solglasögon Klassiska wayfarer tortoise I Ink Fodral
DAY et Day LIP Couper 6 p Mobil accessoarer

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ted Baker JJESICA BOW DETAIL Handväska light rosa

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Adidas Nitrocharge 20 TF alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Liebeskind Berlin NANO FIRSTA Bältesväska tiger beigeGameboy - T-SHIRT - HERR alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lauren Ralph Lauren HUNTLEY CASUAL ANCHOR LOGO Skärp vanilla
Skogstad Reme hat Mössor & kepsar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Efva Attling Little Navette Ring Smycken

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Byxkedja två kedjor döskalle alltid billig frakt
Asics Gelresolution 7 0749 alltid billig frakt
Kreafunk AGROOVE Övrigt dusty rosa

På tisdagen godkände ministerrådetMaria svart Norma Medi Hoop Earring SmyckenT-shirt - Äta Sova Musik - HERR alltid billig fraktNike Wmns Classic Cortez Leather vit den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Örhängen Trendiga Cirkel och strasshänge
Frank Dandy 2-Pack Bamboo Trunk, svart Space blå svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPiercingringar - 8-pack alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Nike Hypervenom Phelon II TF alltid billig frakt