Hackett London PARACHUTE BELT Skärp mid blå Herraccessoarer


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Adidas VS Advantage alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Burberry Solglasögon blå Herraccessoarer
Keen 1020850 alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHerrklocka Courageux Nato alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Korthållare 5 kort med Sedelklämma Plånbok - RFID-skydd Svart
Björn Borg Micro Shorts BB Court Borg Performance, svart Beauty

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Eton orange Medallion Print Pocket Square Slipsar & Accessoarer

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Armband Rocker alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bröllop hårnålar 50 ST PACK alltid billig fraktPlånbok med förpackning alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Doughnut MONTANA Ryggsäck eggplant Herraccessoarer
Pärlarmband pärlor armband cuff alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
New Era Ripstop 9Forty LA Dodgers Svart justerbar keps

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. River Island Svarta aviator solglasögon med lilatonade glas
Halsband med timglas, brun sand guldfärgat
Gravidbh svart alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetDamväska plånbok alltid billig fraktThe North Face Litewave Fastpack Mid Gtx GoretexBread & Boxers Lounge Pant, grå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Cocktailklänning med paljetter, Grå eller Svart
Guess LYNDA CROSSBODY FLAP Handväska svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCAT Caterpillar Färgado Wild Cat anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

YOURTURN Weekendbag dark blå Herraccessoarer