Hårspänne Hårklämma Spotted (svart brun)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Kipling EARTHBEAT S Axelremsväska dazz svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Blå bikini set med påfågelmönster och dekorativa band - Medium
Örhängen Brons Zodiac Stjärntecken Kräftan Cancer Astrologi

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenManschettknappar Flygplan alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt VidaXL Brudklänning A storlek 36 vit
Ted Baker CERSEI Kugrönväska svart

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
SNÖ of Sweden Doris charm brace Smycken

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Eastpak SPRINGER Bältesväska multi-colouröd

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Nike Wmns Studio Trainer 2 alltid billig fraktBlandad stil navel labret näsa tunga barbell MIX färg 10 stvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mörk Blå Läderarmband med Livets Träd, Fågel, Pärla & Infinity
T-shirt - Audi Lord Of The Rings - HERR

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Herr t-shirt - Talk to my face alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Accessorize Exklusiv Guldfärgade hårspännen i flerpack med hamrad och kedjeeffekt
Tory Burch ROBINSON CARD CASE KEY FOB Plånbok svart royal navy
Liebeskind Berlin BERENICE Skärp bourbon

På tisdagen godkände ministerrådetMerrell Versent Tech alltid billig fraktHerrarmband Äkta läder Unisex Svart BrunBlomdahl Örhängen NT ½ ring Crystal ball Finns i flera färger. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
HXTN Supply PRIME Ryggsäck olive Herraccessoarer
Armband Ankare äkta läder Unisex alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenYamei Wallet alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Guld Hoop Örhängen - Hjärta med Röd & Vita CZ Kristaller