Väskhängare Diamond kanin alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Puma Bmw MS Drift Cat 7 alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Kipling ART M Shoppingväska lively navy
Pier One Portfölj dark blå Herraccessoarer

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHästskoring Konor 2-3mm alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt New Balance M997DSAI alltid billig frakt
Aku Bellamont Gaia Mid Gtx alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
CHPO BODHI Solglasögon grå blå mirror

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dyrberg Kern UALANI Smycken

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Woherrar Zip Around Purse WalletTed Baker AMELLIE Axelremsväska svartvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Timex WATERBURY TRADITIONAL kvinnor CASE DIAL BAND Klocka navy rosaguld-colouröd
Gotiska spets halsband, victorian Burlesque halsband

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Syster P Rick Bracelet brun Smycken

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Guess SPORT Klocka röd svart Herraccessoarer
Fiat 500 Car Bag blå Tablet Messenger Bag Briefcase Strap Case
Choker spets - Feminist Kvinnosymbol Venus Feminism - Lacechoker

På tisdagen godkände ministerrådet1 st. Näspiercing ring i 316 stål (8 färger att välja mellan)Lacoste Solglasögon guld-colouröd HerraccessoarerDKNY WHITNEY SATCHEL Axelremsväska rosa den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
VidaXL Svart Unisex Bio Kork Sandal med 2 Spännremmar Storlek 44
Puma Solglasögon svart orange Herraccessoarer

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRyggsäck Svart TRENDY alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Adidas Seeley DB3144 alltid billig frakt