Oasis orange runda solglasögon


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
VidaXL Brudklänning A storlek 36 vit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mörk Blå Läderarmband med Livets Träd, Fågel, Pärla & Infinity
Näsduk till kostym - Olivgrön alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenStilren Klocka med Blommig Urtavla Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Lloyd herrar Belts Skärp dark brun Herraccessoarer
Asics GT1000 3 alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Nike Mach Runner alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Boss Casual Wear Jeeko_Sz40 Bälten

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Svarta Solglasögon Clubmaster Lyx Svart Glas med SenilsnöreThink Think Balla Calf alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vård-ur Sjuksköterskeklocka fickur lila fjäril
T-shirt - En Helt Fantastisk Mamma - DAM

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
rosa Genomskinliga Solglasögon Ljust Glas med Senilsnöre

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. ID Fine Armband guld colouröd
RODEBJER LIVIA Sjalar & halsdukar
Solglasögon unisex alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetCaterpillar Trey P721889 alltid billig fraktReebok CL Lthr Clean Exoti svartchalkVidaXL Kostymskjorta för män storlek L ljusblå- och vitrandig den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Kipling ESSYLA Axelremsväska active blå
Robust Kameraryggsäck i Vintage Design - Brun

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHåraccessoarer Hårsmycken bröllop blomma anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Plånbok för herr i skinn, svart alltid billig frakt