Enkel stilren plånbok - Svart alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Izabel Camille Orient Earstuds Smycken

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Ecco Whistler 83365450653 alltid billig frakt
Stålkedja 316L Repmodell B 4 mm L 55 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMarshall ACTON Övrigt svart Herraccessoarer Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt DAY Home Day Empress Cushion Cover Vardagsrum
Frank Dandy Scribble svart Boxer alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Designer Woherrar Ostrich Skin Knuckle Clutch Crossbody purse

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
SURI FREY ROMY BASIC Handväska svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Furla ISOLA BELT BAG Bältesväska onyxGant Basic Swim Shorts, svart alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Reebok Aztec Antq alltid billig frakt
Eton röd Twill Silk Pocket Square Slipsar & Accessoarer

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Whyröd ELROY Mössor & kepsar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Skoda 2016 Logo Nyckelring alltid billig frakt
Skoinlägg - fotinlägg Mjukt, avlastande & skönt
Handgjorda hårsmycken hårnål bröllop vit

På tisdagen godkände ministerrådetBjörn Borg 3-Pack Shorts - BB Flowersome & BB Trop, Cradle G Bokstav halsband alltid billig fraktHårband Nät Ljusblå alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Luna jerseykjol svart alltid billig frakt
DESIGN Smala cat eye-solglasögon med tunna metallbågar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBOSS Business Wear Signature T_Briefc Laptop väskor & Portföljer anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Nike Zoom Pegasus 35 Turbo alltid billig frakt