Pilgrim BRACELET LIV Armband guld-colouröd


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Halsband choker Skalle alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Stretch leggings jeggings Beige alltid billig frakt
Svart läderarmband med smycken alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenNike Mercurialx Pro Street TF alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ryggsäck elefanter - Flera färger
Valentino by Mario Valentino MASHA Handväska svart bianco

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Smalstickad tröja med spetsärm och nitar, vit svart grå\t

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
CAT Caterpillar känga FärgADO alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Keps med inbyggd soldriven fläkt - VitReglerbart fotband hjärta alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Versace Jeans WALLET ON CHAIN STUDS Kugrönväska svart
Elli ORNAMENT Armband silver

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Örhängen Fjäll OPAL Sjöjungfru Drakägg Fantasy Drake

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Marimekko KORTTELI CITY backpack Ryggsäckar
BOSS Business Wear Crosstown C_Doc zips Laptop väskor & Portföljer
Web Eyewear WE0130 Solglasögon

På tisdagen godkände ministerrådetPernille Corydon Saga Hoops SmyckenSNÖ of Sweden Lily pendant neck 42 s clear SmyckenHalsduk Sjal Scarf med Jack russell Hund motiv den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Asics Gel-Lyte H8H2L-0000 alltid billig frakt
WEEKEND MaxMara DERUTA Scarf khaki

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLauren Ralph Lauren SUPER SMOOTH DEBBY Handväska svart röd anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

WOW World of Warcraft Worgen Bilnyckelfodral