Mössa med tufft mönster och lurv alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Rastaarmband resin- & träpärlor alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Maze Runner The Death Cure Nyckelring
Land Rover Nyckelring alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFinn Comfort Ventura S alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Fly London P501003003 alltid billig frakt
BOSS Business Wear Timeless R_Backpack Ryggsäckar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Reebok Royal Classic Jogger Breezy Basics vit

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Monokel Eyewear Barstow Runda solglasögon i champagnefärg

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Carhartt WIP KICKFLIP BACKPACK Ryggsäck mulberryAdidas Duramo Trainer alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
VidaXL Regnställ med Huva Herrar Tvådelat Marinblå XL
UNMADE Copenhagen Fleuetta Scarf Sjalar & halsdukar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Nike Air Span II SE alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Galaxy Leggings alltid billig frakt
Dr. Martens 1461 PW 10078005 alltid billig frakt
Byxa från Tiger of Sweden LAMONTE 5 Strl 48

På tisdagen godkände ministerrådetMössa Baily i jersey alltid billig fraktBillabong WALLED TRUCKER Keps caramelDiadem Metall Svart 5mm alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Adidas Gazelle BB5478 alltid billig frakt
T-shirt - Can’t Fix Stupid - HERR

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdidas Tubular Doom Primeknit Pale Nude anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Katt Mini Smyckesask med Spegel alltid billig frakt