Rebecca Minkoff MAJOR Klocka blå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Moleskine SLIM BACKPACK Ryggsäck svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Adidas Ace 171 FG Pyro Storm alltid billig frakt
World of Warcraft Gnome Nyckelring

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenT-shirt Jag är inte perfekt men... nr 10 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Slipspaket - Ljuslila bröd slips, näsduk och manschettknappar
Merrell Phaserbound Waterproof alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Halsband plattor guld grå alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pojkar skolskor skor flickor barn snörning upp läder formell klä

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Reebok Ventilator Pop alltid billig fraktAnello ZIP BUM BAG Bältesväska svartvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mango BASIC Skärp chocolate Herraccessoarer
Wood Wood Bucket hat Mössor & kepsar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Newport Sweater grå alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Tamaris 12372521 alltid billig frakt
Richmond & Finch Framed Rosé Iphone 7PLUS Mobil accessoarer
Nike SB Zoom Dunk High TR QS alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetKipling GABBIE S Axelremsväska active rödJ.LINDEBERG Skärp navy HerraccessoarerExklusive läderbälte - Italienskt - Mörkbrun - Flera storlekar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Speedo SPEEDO BIOFUSE FINGER PADDLE AU, röd Utrustning
Asics Gel-Beyond 5 MT B600N-7701 alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenUnisex långärmad t-shirt - Make it happen anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

T-shirt - Världens Bästa Morbror - HERR