FC Bayern Munchen 2-Delad Plånbok


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ted Baker bruna fyrkantiga solglasögon

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Henri Lloyd FREEDOM CREW CAP AND RETAINER Mössor & kepsar
Herschel Supply Co Form Large Svart flight-bag 2 l

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGeox D Sozy Pluse E alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Adidas Originals Svart solhatt
Guess Lailanni Zeppa Wedge Texture Dark brun

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ryggsäck Nylon - Flera färger alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Örhängen rosa glitter Gothic Viktoriansk Snirkel

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Carhartt WIP Fairfield vita randiga strumporGioseppo 45339 alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Skechers Bobs Sport 31365-TPE alltid billig frakt
Adidas VS Advantage CL alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Valentino by Mario Valentino RANMA Axelremsväska röd

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. T-shirt - Tystnad Baksmälla Pågår - HERR
Navelpiercing 316L Kirurgiskt stål Svart Ankare klar CZ
SNÖ of Sweden Luisa small pendant neck 40 g grön Smycken

På tisdagen godkände ministerrådetEastpak WYOMING INTO THE OUT Ryggsäck into svartStålkedja 316L Guldfärgad Kedja B 7 mm L 55 cmKARL LAGERFELD LOGO WEBBING BELT Skärp cerise den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Husky Brand Card Holder svart Anchor
Trendig väska i kanvas, tyg - SVART

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSuperdry SCRIPT CAP Mössor & hattar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Unisex collegetröja - Yes to new adventures