Herschel LITTLE AMERICA LIGHT Ryggsäck saddle brun


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Nike Wmns Gaiter Boot alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Pier One Ryggsäck svart Herraccessoarer
Efva Attling Nature's Unique Earrings Smycken

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenNavelpiercing Sköldpadda alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt SEX PACK VITA DAM BOMULLS NÄSDUKAR
Design Letters ENAMEL STAR CHARM, silver Smycken

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Sexiga fisknäts strumpbyxor IE8802

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Korthållare i äkta skinn, svensk design

Försäkringskassan: Regeringen underskattar SAND Scarves S226 42x170 cm Halsdukar & sjalarLexington Home Cotton Bedspread Sovrumvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vibe Harsløf ANNA SIGNET RING Ringar guld-colouröd
ALDO NYDORENIA Solglasögon svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Nätstrumpbyxor (6-pack) alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DESIGN Guldfärgad snäckskalsformad hårkam med kristaller och pärlor
Herrklocka Boqi aw024 unisex alltid billig frakt
Dguldthy Perkins CHUNKY TASSEL CAM BAG Axelremsväska rosa

På tisdagen godkände ministerrådetFröd Perry T T BARREL BAG NecessärerUnisex hoodie - You make my heart smileNike Mercurialx Victory VI Njr IC den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Papa Bear - T-SHIRT - HERR alltid billig frakt
Emperor Eternity vintage Storlek S alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDAY Birger et Mikkelsen PLAITING DUAL Axelremsväska cognac anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Asics Noosa FF 2 alltid billig frakt