BOSS Business Wear Metropole_Washbag Necessärer


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Smartfinder 4in1 alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
VidaXL Smyckeshållare 9x8,5x15 cm flanell MDF svart 4-pack
Pentagram wicca choker halsband alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenT-shirt - Hyundai - DAM alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Asics Gel Lyte III H7Y0L-0593 alltid billig frakt
Marni Hatt light blå Herraccessoarer

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Glamguldus Sköldpaddsmönstrade fyrkantiga solglasögon i overStorlek-modell

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kipling SUPERWORK Portfölj dazz svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Reebok GS CL Lthr 6000 Lth vitsteelflat GreALDO ABIRAN Solglasögon brun miscellaneousvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Herrklocka Boqi aw024 unisex alltid billig frakt
Massimo Dutti MIT SEITLICHEM KONTRAST Ficknäsduk vit Herraccessoarer

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
The North Face BASE CAMP DUFFEL S 50 l Resväska juicy röd spice Herraccessoarer

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Bohemklänning Maja, rosa batik alltid billig frakt
Nike Air Zoom Pegasus 33 alltid billig frakt
T-shirt - Äta Sova Science - HERR

På tisdagen godkände ministerrådetNew Era WATCH Mössa svart HerraccessoarerLiebeskind Berlin SHOPPER Shoppingväska svartArmband -Vit Strass med Turkos Kristaller - 18K Vit Guldpläterat den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Vinterhjärta halsband alltid billig frakt
AJ Morgan Runda glasögon i silver med genomskinliga glas

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLeicester City Tvådelad Plånbok alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

New Balance WL574CHE alltid billig frakt