Adidas Superstar 80S Cork Csvartcsvartovit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Doughnut MACAROON Ryggsäck seaweed

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Anti-Slip Yogastrumpor - Beige alltid billig frakt
svart Glam Shiny Topp alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMZ MODE Stor plånbok - svart alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Liebeskind Berlin SCOURI Axelremsväska string grå
Nike Hypervenom Phade II IC alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Syster P PLANET BRACELET guld AMAZONITE Smycken

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Asics Gelsolution Speed 3 0990 alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar ZANDANA MED SKÄRM-SVART alltid billig fraktBurberry Solglasögon svart polar gråvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Nike Sportswear HERITAGE HIP PACK Bältesväska svart vit Herraccessoarer
Enter CITY FOLD TOP BACKPACK Ryggsäck melange mineral

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ros blomma hårnålar Bröllop 10ST PACK RÖD

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Is That You Larry - T-SHIRT - DAM
T-shirt - Dogs Because People Suck - HERR
Adidas Originals FUNNY PACK L Gymväskor

På tisdagen godkände ministerrådetSvart ryggsäck i konstläder alltid billig fraktAdidas Ace 154 TF alltid billig fraktMcQ Alexander McQueen BASEBALL Keps riot röd Herraccessoarer den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Nixon PREP STRAPBACK Keps port Herraccessoarer
Halsband Legend of Zelda Triforce Nerd

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenIzabel Camille Heartbroken Pendant Smycken anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Nike Sportswear HAYWARD FUTURA 2.0 Ryggsäck svart vit Herraccessoarer