Herrarmband Fiskben Silicon Unisex


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Julie Sandlau Bamboo Wisdom Pendant guld Champagne Smycken

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Menil FIRENZE Hatt brun Herraccessoarer
T-shirt - You’ve Cat To Be Kitten Me Right Meow - HERR

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenQUAY AUSTRALIA AFTER HOURS Solglasögon Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt New Balance ML574WNF alltid billig frakt
Today Has Been Cancelled - T-SHIRT - HERR

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Halsband Boombox alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Väggklocka med stora siffror alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Stålkedja 316L Guldfärg Repmodell B 3 mm L 55 cmTamaris ADRIANA HOBO BAG Axelremsväska navyvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
T-shirt - Katt Yin Yang - DAM alltid billig frakt
Adidas X 153 CG alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DESIGN Fyrkantiga glasögon med plastbågar och genomskinliga glas

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Softinos Ayo 9000411 000 svart Smooth
Anna Field Midjeskärp cognac
T-shirt - Äta Sova Baka - DAM alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetThomas Sabo hoop earrings Royalty vit SmyckenCarhartt WIP GREETINGS FROM Keps soft aloe HerraccessoarerArmband Neon 2-pack alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Halsband Harry Potter dödsreliksymbolen Deathly Hallows
Vero Moda VMSARAH BELT Bältesväska svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAJ Morgan Persikofärgade cat eye-solglasögon anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Edblad Eternity studs Smycken