Legero Amato 4 alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Spiral Bags PRIME BUM BAG Bältesväska olive

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Adidas VL Court 2.0 B43816 alltid billig frakt
Efva Attling Twisting Cuff Smycken

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBjörn Borg Bags Back pack Ryggsäckar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bikini Bandeau rosa Darling S. alltid billig frakt
Svart kort festklänning med guldtryck

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Stilren och Rymlig Ryggsäck - Grå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
River Island Svarta aviator solglasögon med lilatonade glas

Försäkringskassan: Regeringen underskattar HAMA Ryggsäck Outdoor 35l Svart alltid billig fraktHalsband Kedjor Guldfärg Kristaller Statement 8vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Unisex hoodie - Class of 2017 alltid billig frakt
New Era MLB SEASONAL ESSENTIAL 940 NE Mössor & kepsar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
3.1 Phillip Lim Sunglasses PHILLIP LIM 16 C24 Solglasögon

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DKNY BRYANT BIFOLD WALLET Plånbok svart
Dyrberg Kern BESS Örhänge rosa
Två färgade plånbok alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetReebok Princess alltid billig fraktSmyckeskrin PU Läder trave smyckeskrin displayDyrberg Kern SALOMA Smycken den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Adidas Tubular Invader 20 alltid billig frakt
Björn 8,5 cm Nyckelring med Vit och Svarta Kristaller

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMarco Tozzi 22628439197 alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Puma Crew Svarta strumpor med stor logga i 2 -pack