Adidas Sport Performance Shorts ID Stadium - Svart - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Armani Exchange J13 Ljustvättade slim jeans med revärer

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Adidas Sport Performance Sweatshirt Essentials - Svart - Dam
Armani Exchange T-shirt med print - optic vit Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAshley Graham T-shirt-bh Lace Embellished Icon - Svart - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Asics Tiger CB Crew Socks Strumpor
B.young BYRizetta Skirt 2 Kjolar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Adidas Sport Performance Tränings-t-shirt Freelift Badge Of Sport Graphic - Blå - Herr

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Adidas Tennis 3 STR PERF ANKLE SOCKS 3 PACK Strumpor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Banana Republic AIDEN RMC ByxorBanana Republic PALMS SKETCH GRAPHIC TEE Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Adidas Tennis PARIS ESCOUADE DRESS W Klänningar
Bandia Mammakläder mom jeans med avtagbart band

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Baum und Pferdgarten LOLKA Strumpor & tights

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Bec & Bridge Exclusive Bodycon-klänning i minimodell
After Eden ANNA BANDEAU BRA - Axelbandslös bh Multifunktionsbh - svart Vackra billiga damkläder
Bellfield Marinblå mjukisbyxor med frödtérand i sidan

På tisdagen godkände ministerrådetBenetton BRODERIE ANGLAISE BARDOT DRESS - Vardagsklänning - vit Vackra billiga damkläderBenetton THONG 2 PACK - String - svart Vackra billiga damkläderBershka Blå skinny jeans med slitna detaljer den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bershka Ljusblå jeansshorts med smal passform och rå fåll
Bershka Svarta cargobyxor med kedja

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBershka IM CARGO-STIL - Tygbyxor - light blå Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Áhkká Fleecetröja Renata Polartec - Grå - Dam