Adidas Tennis T19 SS JSY M Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
B.young BYRIZETTA PRINT BLAZER Ytterkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Adidas W Id Winners MT Ögrönlar
Bagheera Träningsjacka Selva - Svart - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBanana Republic LS HIGH LOW PIECED VEE SOLIDS Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Banana Republic SS SANDWASH COWL TOP Ögrönlar
Baum und Pferdgarten CHLOE Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Áhkká Skalbyxor i 2-lagerskonstruktion - Röd - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Áhkká Trekkingbyxor i caprilängd - Svart - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar BDG Urban Outfitters LEO CROP - blås - sand Vackra billiga damkläderBECKSÖNDERGAARD Leo Frill Suit Badklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Alpha Industries Army T Ögrönlar
Belstaff BELHAVEN - Skinnjacka - lagoon Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Benetton PENCIL BUSINESS SKIRT - Pennkjol - svart Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Bergans Cecilie Tee Ögrönlar
American Vintage JACKSONVILLE Ögrönlar
Bershka Grå kamouflagemönstrad t-shirt i overStorlek-modell

På tisdagen godkände ministerrådetBershka Mellanblå skinny jeansBershka Svarta skinny byxor med etikett i sidanBershka IM GIRLFRIEND-FIT - Jeans Taperöd Fit - vit Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bershka Leggings - vit Vackra billiga damkläder
Bershka MIT NECKHOLDER - Linne - coral Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBershka Sweatshirt - blå Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

American Vintage SON - Stickad tröja - canari Vackra billiga damkläder