Anna Field Vardagsklänning - scarab Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Bershka Jeans relaxed fit - vit Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Arena TWO PIECE SET - Bikini - svart pix blå turquoise Vackra billiga damkläder
Bershka Kort kappa rock - gul Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBershka MIT HALBHOHEM BUND - Jeans relaxed fit - grön Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bershka MIT STRETCHBUND - Flaröd jeans - svart Vackra billiga damkläder
Bershka T-shirt med print - gul Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ashley Graham Bikinitrosa Bonsai - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ASICS Färg BLOCK CROPPED - Tights - nova orange Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bik Bok MARIANNE - Vardagsklänning - svart Vackra billiga damkläderBillionaire Boys Club Vit sweatshirt med flerfärgade rändervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
ASICS STYLE - T-shirt med print - performance svart Vackra billiga damkläder
Björn Borg Boxershorts BB LA Bold Borg - Blå - Herr

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Björn Borg SHORTS BB TROPICALITY 2p Boxershorts

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Björn Borg T-shirt Seasonal Solid - Grå - Herr
B.young Gelya Demoe jeans Jeans
blå Seven BERMUDA - Shorts - mittelblå Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetBoob Amnings-bh t-shirt-bh Fast Food - Natur - DamBoohoo Blommig playsuit med omlottBoohoo Röd ribbad baddräkt med hög skärning den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Boohoo Plus Exklusiv blå jumpsuit med smala axelband skärp och blommigt mönster
BoohooMAN Svart sweatshirt med guldbroderi

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBOSS Bodywear Trend Khakifärgad t-shirt med logga anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bagheera Träningsjacka Selva - Svart - Herr