B.young BXHIMMA BLOUSE Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Bershka T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
B.young BYHAILEY WRAP DRESS - Vardagsklänning - svart Vackra billiga damkläder
Bik Bok KENDALL NEW - Fodralklänning - dusty lila Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBillionaire Boys Club Marinblå t-shirt med blockpanel Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Björn Borg 1p CHEEKY NOOS SOLID Trosor
Björn Borg MEDIUM TOP BB MYSTIC FLOWER S 1p BH ar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Banana Republic HIGH LOW PIECED VEE SOLIDS - blås - svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Banana Republic PARKER SOLID - Skjorta - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Björn Borg TANK CANDY 1p ÖgrönlarBlend orange badshorts med tvättad lookvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Banana Republic SLOAN SOLIDS - Tygbyxor - ultra röd Vackra billiga damkläder
blåme Maternity Grön kortärmad midiklänning i jersey med omlott framtill

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Boob FAST FOOD - Topp - svart Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Boohoo Festival Vit mån- och stjärnmönstrad klänning med smala axelband och snörning i ryggen
Baum und Pferdgarten JANNET Ögrönlar
Boohoo Svart miniklänning i bodyconmodell med spetsdetalj

På tisdagen godkände ministerrådetBoohoo Plus Svart midiklänning med knapparBoohooMAN Svart t-shirt med hjärtmönsterBOSS Bodywear Authentic Marinblå shorts med logga den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
BOSS Athleisure Paddy Röd pikétröja med kontrastkant
BOSS Business Wear 2P RS Minipattern MC Strumpor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBOSS Business Wear Enzo Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

BDG Urban Outfitters BLAZE CROP - Bomberjacka - light blå Vackra billiga damkläder