Banana Republic CUTAWAY TANK - Linne - vit with navy Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Billionaire Boys Club Vit huvtröja med färgblock

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Banana Republic LS QUINN OXFORD Ögrönlar
Björn Borg Badshorts Sylvester Loose Shorts - Blå - Herr

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBjörn Borg Pikétröja Becker - Blå - Herr Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Björn Borg TEE BORG 1p Ögrönlar
Blend Mönstrad t-shirt med smal passform

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Baum und Pferdgarten CATHERINE Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Baum und Pferdgarten MERIS Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar blåbelle Maternity Vit bodycon-klänning med volangdetaljBoob CLASSIC SHORT SLEEVED - T-shirt - bas - soft cherry Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
BDG Urban Outfitters MOM - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder
Boohoo Exclusive Vit och blå halternecktopp med tofsar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Boohoo rosa omlottklänning med volang och abstrakt mönster

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Boohoo Plus Exclusive Jumpsuit i culotte-modell med rosa ränder
BECKSÖNDERGAARD Twinkle Shelby Trosor
BoohooMAN Strandmönstrad skjorta med platt krage del av set

På tisdagen godkände ministerrådetBOSS 3-pack svarta trosorBOSS Tales Svart t-shirt med ruta med loggaBoss Athleisure Wear Tee 4 Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
BOSS Business Wear Corba Ytterkläder
BOSS Business Wear Jaina Ytterkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBOSS Business Wear SL In Colours CC Strumpor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bellybutton TIMEA - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder