BDG Urban Outfitters PULL ON UTILITY SKIRT - A-linjekjol - khaki Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Blend Marinblå skjorta med korta ärmar och soluppgångsmönster

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
BECKSÖNDERGAARD Dean Deco Strumpor & tights
blåBella MARINA THONG - String - svart Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBoob Amningsnattlinne - Grå - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Boohoo Blå leopardmönstrad maxiklänning med smala axelband
Boohoo orange blommig maxiklänning med sidoslits

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Benetton Blazer - navy Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Benetton PEASANT BLOUSE - blås - vit Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Boohoo Petite Basic Svart ribbad crop top i bandeaustilBoohooMAN Grå t-shirt i overStorlek-modell med måntryck på ryggenvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Benetton STRIPE TANK DRESS - Maxiklänning - grå rosa Vackra billiga damkläder
BoohooMAN Vinröd kortärmad skjorta i pikétyg med normal passform

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
BOSS Charlston Skinny jeans i mörk tvätt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. BOSS Athleisure Grå huvtröja med dragkedja och logga
Bershka Blå jeanskjol med 5 fickor
BOSS Business Wear 2P AS Färg CC Strumpor

På tisdagen godkände ministerrådetBOSS Business Wear Debaly KlänningarBOSS Business Wear Jeo ÖgrönlarBOSS Business Wear Sophisticated Pants Byxor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Boss Casual Wear Celaria Klänningar
Boss Casual Wear PopArt Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBoss Casual Wear Zcotty Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bershka Gul kort sweatshirt