Bench BUSTIER - Bikiniögrönl - svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Boob CLASSIC SHORT SLEEVED - T-shirt - bas - grå melange Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Benetton DRESS - Skjortklänning - khaki Vackra billiga damkläder
Boohoo Brunt leopardmönstrad playsuit till stranden med bardotringning

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBoohoo Ormskinnsmönstrad omlottklänning i satin med knytband på sidan Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Boohoo Petite Djurmönstrad klänning med smala axelband
BoohooMAN Grå sweatshirt med Detroit-tryck

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bergans Oslo W Shorts Shorts

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bershka Flerfärgad huvtröja med färgblock

Försäkringskassan: Regeringen underskattar BoohooMAN Svarta skinny jeansBOSS Bodywear Urban Vit t-shirt med loggavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bershka Join Life Svart t-shirt med midnight-tryck på bröstet
BOSS Weave Ljusgrön sweatshirt med rund halsringning och logga

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Boss Athleisure Wear Teep 2 Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. BOSS Business Wear Contemp Pants Sov & loungeplagg
Bershka Svart longline t-shirt
BOSS Business Wear Hutsons4 Kostymer & kavajer

På tisdagen godkände ministerrådetBOSS Business Wear Rikard_53 ÖgrönlarBOSS Business Wear Vavella KjolarBoss Casual Wear Kwasiros Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Boss Casual Wear Teribneck Ögrönlar
BOSS TEBLOSSOM - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBrixtol Textiles Harris Ytterkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bershka Vit miniklänning med bardotringning och volangdetalj