Bergans Cecilie Pnt Byxor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Boohoo Petite Svart bardotklänning med spänne framtill

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bergans Oslo Wool W Tee Ögrönlar
Boohoo Petite Exclusive Khakifärgad kjol med knytning i sidan

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBoohooMAN Grå mjukisbyxor i cargomodell med extra smal passform Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BoohooMAN Svarta badshorts med Man-signatur
BOSS Bodywear orange t-shirt med logga

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bershka Marinblå randig skjorta med korta ärmar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bershka Svart rutig huvtröja i overStorlek-modell

Försäkringskassan: Regeringen underskattar BOSS Teear 1 Vit t-shirt med grafiskt ökenmotivBoss Athleisure Wear Skaz Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bershka Svarta jeansshorts med extra smal passform och slitna partier
BOSS Business Wear Boxer Brief 24 Logo Boxershorts

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
BOSS Business Wear Fostanza Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. BOSS Business Wear Nordic Pants Byxor
Bershka IM GIRLFRIEND-FIT - Jeans Taperöd Fit - vit Vackra billiga damkläder
BOSS Business Wear Tilson 100 Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetBoss Casual Wear Ihanny KlänningarBoss Casual Wear Symoon ByxorBOSS EFELIZE - blås - vit Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Boux Avenue TORI - Bygel-bh - ivory Vackra billiga damkläder
Bruun & Stengade Icardi Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBruuns Bazaar Pearl Bella Dress Klänningar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bershka Jeansshorts - röd Vackra billiga damkläder