Bershka Blå stentvättad kjol


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Boohoo Petite Exclusive Svart jumpsuit med kontrasterande söm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bershka Gult linne med knytning vid axlarna
BoohooMAN Grå kritstrecksrandiga byxor i kort modell

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBoohooMAN Svart t-shirt med rostryck Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BOSS bodywear kakifärgad t-shirt med logga
BOSS Tales Khakifärgad t-shirt med logga

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bershka Svarta byxor med smal passform och rand i sidan

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bershka A-linjekjol - grön Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Boss Athleisure Wear Rimex_S19 ÖgrönlarBOSS Business Wear Batfish Badklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bershka IM GIRLFRIEND-FIT - Jeans Taperöd Fit - svart Vackra billiga damkläder
BOSS Business Wear Fashion Pants Byxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
BOSS Business Wear Maine3 Jeans

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. BOSS Business Wear Tarera Byxor
Bershka Långärmad tröja - rosa Vackra billiga damkläder
Boss Casual Wear Delaware BC L P Jeans

På tisdagen godkände ministerrådetBoss Casual Wear Rash ÖgrönlarBoss Casual Wear Wolt Kostymer & kavajerBOSS WEVELINA - Kofta - bright blå Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bruun & Stengade Arbeloa Ögrönlar
Bruuns Bazaar Haley Edith Jacket Ytterkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBurton Menswear Big & Tall T-shirt med vita och marinblå ränder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bershka MIT GÜRTEL - Jeanskjol - röd Vackra billiga damkläder