Bershka Jeans med push-up och smal passform


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Boohoo Plus Svart baddräkt med skärp

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bershka Ljusblå slim jeans
BoohooMAN Strandmönstrad skjorta med platt krage del av set

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBoozt Merchandise 3 pack socklets Men Strumpor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BOSS Octopus Marinblå badshorts med logga
Boss Athleisure Wear Hique Joggingbyxor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bershka A-linjekjol - khaki Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bershka GIACCA - Kort kappa rock - vit Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar BOSS Business Wear 2P RS Check WO StrumporBOSS Business Wear Dayada Ytterklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bershka Jeanskjol - blå Vackra billiga damkläder
BOSS Business Wear Jaina Ytterkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
BOSS Business Wear Ronni_F Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. BOSS Business Wear Velvetfish Badkläder
Bershka MIT GERIPPTEM STEHKRAGEN - Sweatshirt - röd Vackra billiga damkläder
Boss Casual Wear Kapowe Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetBoss Casual Wear Temaxi KjolarBOSS JADORY - Skinnjacka - bright röd Vackra billiga damkläderBread & Boxers Topp Crew Neck i ekologisk bomull - Svart - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bruun & Stengade Sollozo, Suit Set Kostymer & kavajer
Bruuns Bazaar Zilke Maise Blouse Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBurton Menswear Marinblå rutiga finbyxor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bershka MIT KNOTEN VORNE - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder