Bershka Join Life Vit och rosa t-shirt med raglanärm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
BoohooMAN Grå mjukisbyxor i skinny fit med revär

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bershka Mörkgrön stickad tröja
BoohooMAN Svart t-shirt med rostryck

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBOSS bodywear Grå t-shirt med logga Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BOSS Strandset med badshorts och handduk
Boss Athleisure Wear Paule Pro 1 Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bershka Cargobyxor - light blå Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bershka Jeans Skinny Fit - blå denim Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar BOSS Business Wear Balance Shorts ShortsBOSS Business Wear Etanika Klänningarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bershka JOIN LIFE - Skjorta - grön Vackra billiga damkläder
BOSS Business Wear Lamberto Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
BOSS Business Wear Stadler 23 Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Boss Casual Wear Caloria Ögrönlar
Bershka MIT HALBHOHEM BUND - Tygbyxor - vit Vackra billiga damkläder
Boss Casual Wear Owesome Ytterkläder

På tisdagen godkände ministerrådetBoss Casual Wear TPool 2 ÖgrönlarBOSS TEGLAMOUR - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläderBrixtol Textiles Viw Ytterkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bruuns Bazaar Ava Carly Jacket Ytterkläder
Burlington QUEEN - Strumpor - marine Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBurton Menswear Oxfordskjorta med pilmönster anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bershka MIT REISSVERSCHLUSS - T-shirt med print - bordeaux Vackra billiga damkläder