Bershka Svart topp i sweatshirtmaterial med hög krage


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
BoohooMAN Vit t-shirt i overStorlek-modell med tryck ”Guilty society”

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bershka Vit jeanskjol med 5 fickor
Boss Casual Figursydda byxor med knytning

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBOSS Vita strumpor med logga Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Boss Athleisure Wear Sweat Ögrönlar
BOSS Business Wear Boxer Brief 24 Logo Boxershorts

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bershka JOIN LIFE - Jeansshorts - blå Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bershka- Mammajeans med hög midja

Försäkringskassan: Regeringen underskattar BOSS Business Wear Fatalie ÖgrönlarBOSS Business Wear Midesa Kjolarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bershka MIT HALBHOHEM BUND - Jeans Skinny Fit - khaki Vackra billiga damkläder
BOSS Business Wear Tank Top 3P CO

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Boss Casual Wear Cooli Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Boss Casual Wear Picoin Ögrönlar
Bershka PAPERBAG - Tygbyxor - mustard gul Vackra billiga damkläder
Boss Casual Wear Troupe 3 Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetBOSS TEMOIRE - T-shirt med print - dark lila Vackra billiga damkläderBronx & Banco Brenda Prickig miniklänning med spetsdetaljBruuns Bazaar Ben Bomber Suede Ytterkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Burlington QUEEN - Strumpor - magenta Vackra billiga damkläder
Burton Menswear orange huvtröja med broderi på bröstet

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBUSNEL Capri coat Ytterkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bershka Tunn jacka - multi-colouröd Vackra billiga damkläder