Bershka Svarta jeansshorts med extra smal passform och slitna partier


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Boozt Merchandise 3 pack socklets kvinnor Strumpor & tights

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bershka A-linjekjol - coral Vackra billiga damkläder
BOSS Mooneye Turkos badshorts med logga

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBoss Athleisure Wear Hakan 9 1 Byxor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BOSS bodywear 3 förpackning med t-tröjor
BOSS Business Wear Cosy Long Set Sov & loungeplagg

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bershka Kort kappa rock - gul Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bershka MIT DRUCKKNÖPFEN - Linne - gul Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar BOSS Business Wear Heteana KlänningarBOSS Business Wear Phillipson 55 Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bershka MIT KETTE - A-linjekjol - svart Vackra billiga damkläder
BOSS Business Wear Trunk 24 Logo Boxershorts

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Boss Casual Wear Isyllina Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Boss Casual Wear Stiry Leggings & tights
Bershka Stickad tröja - grå Vackra billiga damkläder
BOSS DESHAPE - Vardagsklänning - bright blå Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetBoux Avenue NEW TORI BRIEF - Briefs - svart Vackra billiga damkläderBruun & Stengade Butland ÖgrönlarBruuns Bazaar Karl Blazer Kostymer & kavajer den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Burton Menswear Big & Tall Svarta byxor med extra smal passform
Burton Menswear Svart skjorta med bladmönster

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBUSNEL Tronchet top Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bershka Vinterkappa -rock - brun Vackra billiga damkläder