Bershka A-linjekjol - khaki Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
BOSS Bodywear Identity Marinblå t-shirt med logga

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bershka Fodralklänning - mustard gul Vackra billiga damkläder
BOSS Velvetfish Randiga badshorts i bäckebölja

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBoss Athleisure Wear Skaz 1 Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BOSS Business Wear Beach Towel Badkläder
BOSS Business Wear Faraldi Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bershka MIT DRUCKKNÖPFEN - Linne - khaki Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bershka MIT KAROMUSTER - Vardagsklänning - svart vit Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar BOSS Business Wear Long John 24 Logo LångkalsongerBOSS Business Wear Stadler 23 Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bershka MIT SLOGAN - blås - svart Vackra billiga damkläder
Boss Casual Wear Banovely Kjolar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Boss Casual Wear Ofabe Ytterkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Boss Casual Wear Thrill 1 Ögrönlar
Bershka Vardagsklänning - dark blå Vackra billiga damkläder
BOSS TASTAND - Sweatshirt - bright röd Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetBread & Boxers T-shirt i ekologisk bomull - Grå - HerrBruun & Stengade Thonet ÖgrönlarBruuns Bazaar ZILKE LUZIA DRESS - Maxiklänning - rosa nude Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Burton Menswear Ljusgröna badshorts
Burton Snowboardjacka WB Eastfall Jk - Blå - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBy Malene Birger BOTTALL Klänningar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bik Bok DEX - Långärmad tröja - pale blå Vackra billiga damkläder