Bershka MIT GÜRTEL - A-linjekjol - svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
BOSS Business Wear Bajania1 Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bershka MIT NECKHOLDER - Linne - coral Vackra billiga damkläder
BOSS Business Wear Dikasana Klänningar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBOSS Business Wear Jant Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BOSS Business Wear Riko T Byxor
BOSS Business Wear Trunk Lines Boxershorts

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bershka Vinterkappa -rock - brun Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bik Bok MAJA - Tygbyxor - vit Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Boss Casual Wear Ilila ÖgrönlarBoss Casual Wear Starlord Byxorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Billabong SOL SEARCHER TIED BANDEAU - Bikiniögrönl - svart pepple Vackra billiga damkläder
Boss Casual Wear Zounds Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
BOSS TIFAME - T-shirt - bas - medium blå Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Brooklyn Supply Co Gråa superskinny jeans
Björn Borg Ankelstrumpor 3-pack - Svart - Herr
Bruuns Bazaar Bertha Nella Shirt Dress Klänningar

På tisdagen godkände ministerrådetBurlington BONNIE - Strumpor - röd Vackra billiga damkläderBurton Menswear Marinblå t-shirt med grönikala blågröna ränderBurton Sweatshirt MB Vault Crew - Grå - Herr den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
By Malene Birger CLOTILDE Ögrönlar
By Malene Birger PUL3007S91 Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBy Malina blås Valeria Shirt - Röd - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Björn Borg CREW - Sweatshirt - svart beauty Vackra billiga damkläder