Bershka MIT PRINT - Sweatshirt - grå Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
BOSS Business Wear Cosy Pants Sov & loungeplagg

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bershka MIT TRÄGERN - Linne - svart Vackra billiga damkläder
BOSS Business Wear Hence_cyl Ytterkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBOSS Business Wear Nordic Pants Byxor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BOSS Business Wear Terell 03 Ögrönlar
Boss Casual Wear Cicola Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bik Bok CHANIA - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Billabong Sunstruck Randig bikiniögrönl

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Boss Casual Wear Onaci YtterkläderBoss Casual Wear THome 1 Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Billionaire Boys Club Sweatshirt med arch-logga
BOSS SELMA - Jeans Skinny Fit - light pastel orange Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bread & Boxers Sweatshirt, rund hals - Grå - Herr

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Bruun & Stengade Mccluskey Byxor
Björn Borg Boxershorts Seasonal Solids 5-pack - Multi - Herr
Bruuns Bazaar Molly Perla Tee Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetBurton Menswear Blå sportig tröja med rund halsringning och ränder på ärmenBurton Menswear Svarta badshorts med ormmönsterBy Malene Birger A-linjekjol - svart Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
By Malene Birger Jerseyklänning - night sky Vackra billiga damkläder
By Malene Birger TSH5013S91 Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBy Malina Kelly beach dress Badkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Björn Borg SHAWNA PANTS - Träningsbyxor - light grå melange Vackra billiga damkläder