Bershka MIT STRETCHBUND - Flaröd jeans - blå denim Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
BOSS Business Wear Enzo Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bershka Stickad tröja - beige Vackra billiga damkläder
BOSS Business Wear Jewah Ytterkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBOSS Business Wear RS Anchor CC Strumpor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BOSS Business Wear Trunk&Sock Gift Boxershorts
Boss Casual Wear J11 Madera Jeans

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Billabong x Sincerely Jules Strandtopp med knytning fram och bladmönster

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Billy Work-it Vit t-shirt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Boss Casual Wear Stiry Leggings & tightsBoss Casual Wear Zinc Ytterklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Björn Borg Trunks 3-pack
BOSS TIBOSS - T-shirt med print - light gul Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bronx & Banco Elizabeth Monokrom spetsklänning

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Bruuns Bazaar Angela Roll neck Ögrönlar
Björn Borg SHORTS ARCHER 1p Shorts
Buffalo TRIANGLE SET - Bikini - bordeaux Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetBurton Menswear Marinblå och vit t-shirt med ränderBurton Snowboardjacka WB Runestone Jk - Blå - DamBy Malene Birger BLO1023S91 Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
By Malene Birger PAN1009S91 Byxor
By Malina Bikini-bh Formentera - Blå - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBy Malina Maxiklänning Zoe Dress - Röd - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Björn Borg Sweatshirt Crew Borg - Svart - Dam