Björn Borg Träningsjacka Signature '81 - Svart - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
BOSS DARHINE - Stickad klänning - open miscellaneous Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
blåer GIUBBINI CORTI IMBOTTITO - Dunjacka - vit Vackra billiga damkläder
BOSS TERIBBED - Linne - vit Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBread & Boxers T-shirt, v-ringad i ekologisk bomull - Vit - Herr Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bruun & Stengade rödondo Ögrönlar
Bruuns Bazaar LYNN PANT - Tygbyxor - sand Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bonds RACER CROP - Topp - neo topaz Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Boob FAST FOOD - Topp - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Burton Menswear Big & Tall Vit t-shirt med broderad kokosnötBurton Menswear rosa skjorta med smal passformvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Boohoo Basic Vit smockklänning med volangärm Endast hos
BUSNEL Biot cape Ytterkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
By Malene Birger CLOTILDE Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. By Malene Birger PAPRIKANA Ögrönlar
Boohoo Randig omlottklänning i minilängd med volang
By Malina Baddräkt Paloma - Blå - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetBy Malina Marilyn bikini top BadkläderBy Ti Mo Shiny Wrap Dress KlänningarCamano 3PACK - Knästrumpor - navy Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
CAPSULE by Simply Be BRODERIE BOXY - T-shirt med print - gul ivory Vackra billiga damkläder
Carhartt WIP ARMANDA PANT GRIFFITH - Flaröd jeans - dark navy rigid Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCasall Sport-bh Glorious - Grön - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Boohoo Vit- och svartprickig omlottjumpsuit med culotte-byxor