Boohoo Petite Rutig smockklänning endast hos


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Burton Menswear Svart huvtröja

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
BoohooMAN Badshorts med fjärilar
BUSNEL Argol jacket Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBy Malene Birger BLO1019S91 Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt By Malene Birger MARIH Klänningar
By Malene Birger TILLI Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
BoohooMAN svart linne med broderad man i guld

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
BOSS Bodywear Heritage Marinblå huvtröja med logga

Försäkringskassan: Regeringen underskattar By Malina Edina pants ByxorBy Malina rosa dress Klänningarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
BOSS Randiga trunks i 2-pack
Cache Coeur ILLUSION - T-shirt-bh - svart Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Camano 9 PACK - Strumpor - svart Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. CAPSULE by Simply Be EASY CARE CROP TROUSERS - Shorts - svart Vackra billiga damkläder
Boss Athleisure Wear Sannok Ögrönlar
Carhartt WIP Typo Gräddvit kortärmad skjorta

På tisdagen godkände ministerrådetCasall Iconic Straight Tank ÖgrönlarCastaluna blås med lång ärm - Svart - DamCastaluna Mönstrad skjorta i pyjamasstil - Multi - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Castaluna Topp, skimrande - Svart - Dam
Celio Svart finskjorta i slim fit med lång ärm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenChampion CREWNECK CROPTOP - T-shirt med print - bordeaux Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

BOSS Business Wear 3P RS Gift Set CC Strumpor