BOSS Karby Mörkblå tröja med dragkedja i halsen


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
By Malene Birger PAN1009S91 Byxor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
BOSS Tales Svart t-shirt med ruta med logga
By Malene Birger UPIA Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBy Malina Fuskpäls Pam Faux Fur Coat - Svart - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt By Malina Skjortklänning Nella Shirt Dress - Röd - Dam
Cache Coeur ILLUSION - T-shirt-bh - svart Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
BOSS Business Wear Authentic Jacket Z Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
BOSS Business Wear Corba Ytterkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Camano 4 PACK - Träningssockor - vit Vackra billiga damkläderCanterbury Vapodri vinröd t-shirt med barockmönstervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
BOSS Business Wear Fashion Short Set Sov & loungeplagg
Carhartt WIP Knowledge Grå sweatshirt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Casall Bikinitrosa Active Bikini Brief - Blå - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Castaluna Blommig bomberjacka - Natur - Dam
BOSS Business Wear Octopus Badkläder
Castaluna Kavaj - Grå - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetCastaluna Smal, mönstrad byxa med band i sidan - Svart - DamCathrine Hammel Miami midi skirt KjolarChampion Svart t-shirt i reverse weave-material med stor logga den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Champion Joggingbyxor med muddar i benslut - Blå - Herr
Champion Sweatshirt Crewneck - Vit - Herr

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenChantelle CHAMPS ELYSEES TANGA - String - ivory Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

BOSS Business Wear Stadler 19 Ögrönlar