BOSS Business Wear Boxer Brief Bamboo Boxershorts


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
By Malina Riley blouse Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
BOSS Business Wear Desmona Klänningar
C Meo Collective Define Rutig klänning med smala axelband

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCalida SENSITIVE - String - vit Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Candypants randig baddräkt med djup urringning och skärp
Carhartt WIP Chase Grön sweatshirt med halvlång dragkedja

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
BOSS Business Wear Phillipson 55 Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
BOSS Business Wear Stadler 19 Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Carhartt WIP T-shirt med ficka i regular fitCasall Sweeping 7 8 Tigths Leggings & tightsvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
BOSS Business Wear Trunk Move Boxershorts
Castaluna Bomullsskjorta med volanger och lång ärm - Blå - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Castaluna Polotröja - lila - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Castaluna Topp med tryck, rund halsringning och kort ärm - Vit - Dam
Boss Casual Wear Karviach Ögrönlar
Celio Marinblå topp med långa ärmar och ränder

På tisdagen godkände ministerrådetChampion 6 PACK - Träningssockor - vit Vackra billiga damkläderChampion Reverse Weave CREWNECK - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläderChampion T-shirt med gummitryckt logo - Blå - Herr den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
CHANTELLE EVERYDAY LACE TOP BH ar
Chantelle Spets-bh Le Marais - Svart - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCheap Monday T-shirt med överstruken döskallelogga anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Boss Casual Wear Sargo Byxor