Boss Casual Wear Tapage Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Casall Sport-bh Glorious - Grön - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Boss Casual Wear TPool 1 Ögrönlar
Castaluna blås i broderad bomullsväv med fjärilsärm - Grön - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCastaluna Kjol, plisserad - rosa - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Castaluna Smal byxa i 5-ficksmodell - Blå - Dam
Castaluna Vid byxa med hög midja - rosa - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Boux Avenue TILLIE FLORAL HIGH APEX - Bygel-bh - mint grön Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Brixtol Textiles Viw Ytterkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Celio - marinblå långärmad skjorta i slim fit med rosmönsterChampion CREWNECK - Linne - vit Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bruun & Stengade Hardmann, Suit set Kostymer & kavajer
Champion Reverse Weave CROPPED 3 4 SLEEVES - Långärmad tröja - mottled grå Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Champion T-shirt Hooded Sleeveless - Svart - Herr

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Chantelle COURCELLES - Bygel-bh - blå lagoon Vackra billiga damkläder
Bruuns Bazaar Poetic Cora Dress Klänningar
Chantelle SOFT STRECH - Briefs - svart Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetCheap Monday OverStorlek-huvtröja i ekologisk bomull med grafik framtillCheap Monday Sonic svart Mode JeansCLOSED T-shirt - bas - vithed almond Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Club L London Plus Vit kort bodyconklänning med rynkad design och knytning i sidan
COLLUSION Body i neon med utskurna detaljer

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCOLLUSION Randig skjorta i overStorlek-modell med platt krage anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Burton JET SET - Snowboardjacka - true svart heather Vackra billiga damkläder