Boss Casual Wear Tecut Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Casall Stringtrosa The Thong - Grå - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Boss Casual Wear Troy Ögrönlar
Castaluna blås med liten ståkrage, påsydda fickor och lång ärm - Blå - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCastaluna Klänning, stickad - Svart - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Castaluna Smal, mönstrad byxa med band i sidan - Svart - Dam
Casual Friday Pants Byxor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bread & Boxers Kalsonger i ekologisk bomull - Vit - Herr

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bronx & Banco Sofia blommig miniklänning

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Champion Grå mjukisbyxor i reverse weave-material med liten loggaChampion CREWNECK SLEEVELESS - T-shirt med print - svart Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bruun & Stengade Master Ögrönlar
Champion Reverse Weave ONE PIECE - Baddräkt - svart Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Champion WCT-byxor Drawstring Pants - Svart - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Chantelle EVERYDAY - Triangel-bh - orange sari Vackra billiga damkläder
Bruuns Bazaar Tami Rosie Dress Klänningar
Chantelle SOFT STRETCH - Topp - nude Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetCheap Monday rosas Are Dread Mönstrad klänning i ekologisk bomullCheap Monday Tight svart Haze JeansCloset CLOSET GATHEröd WAIST TULIP DRESS - Maxiklänning - rosa Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Club L London SLINKY KNOT ASSYMETRIC DRESS - Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder
COLLUSION Figursydda byxor med vida ben

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCOLLUSION Ribbad tröja med polokrage och extra smal passform anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Burton Menswear Big & Tall Marinblå finbyxor med smal passform