Burton Menswear Blå sportig tröja med rund halsringning och ränder på ärmen


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Champion CREWNECK CROPTOP - T-shirt med print - bordeaux Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Burton Menswear Marinblå t-shirt med ränder på bröstet
Champion Reverse Weave CREWNECK - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenChampion Sweatshirt Crewneck Cropped - Vit - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Chantelle Bygel-bh Revele Moi - Svart - Dam
CHANTELLE orangeRIE SG AVEC ARMATUR BH ar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
By Malene Birger ALEYAH - Stickad tröja - camel Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
By Malene Birger CINTIA - A-linjekjol - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Chasin' Box Svart kamouflagemönstrad t-shirt med rund halsringningCheap Monday Vida jeans i ekologisk bomull med hög midja och råskuren fållvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
By Malene Birger KIMO Ögrönlar
Chevaleresk Badshorts Eros Swim Pant - Blå - Herr

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Closet London Blå mönstrad klänning med holkärm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Club L London RUCHED MAXI DRESS - Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder
By Malene Birger TSH5058S91 BH ar
COLLUSION Blommig fodralklänning i jersey med rysch

På tisdagen godkände ministerrådetCOLLUSION Plus Randig t-shirtCOLLUSION Unisex Batikfärgad jeansjacka i pull on-modellCOLLUSION Petite Beige funktionsklänning i minimodell den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Colmar Originals JACKET WITH TOGGLES - Dunjacka - svart Vackra billiga damkläder
Comma 3 4 ARM - Kofta - sand Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenConverse T-shirt med sidorand endast hos anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

By Malina Carmine maxi dress Klänningar