Burton Menswear Svarta jeans med avsmalnande ben


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Champion RIB CUFF PANTS - Träningsbyxor - svart Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Burton Snowboards Retro Mountain Svart t-shirt
Champion TUB HIGH LENGTH SPORTS SOCKS - Knästrumpor - navy curry Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenChantelle CHAMPS ELYSEES TANGA - String - blå alizee Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Chantelle PYRAMIDE TANGA - String - champagner Vackra billiga damkläder
Cheap Monday A-linjeformad t-shirtklänning i ekologisk bomull

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
By Malene Birger Jerseyklänning - röd clay Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
By Malene Birger PUL3003S91 Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Cheap Monday Conjuröd dress KlänningarCiso PANT - Tygbyxor - offvit Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
By Malene Birger TSH5014S91 Ögrönlar
Closet London Marinblå ribbad fodralklänning med knytskärp

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Club L London Tall Svart enaxlad maxiklänning med lårhög slits

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. COLLUSION Byxor i manchester
By Malina Kavaj Day Jacket - Svart - Dam
COLLUSION Plus x005 Mellanblå jeans med raka ben

På tisdagen godkände ministerrådetCOLLUSION Unisex Batikmönstrad t-shirtCOLLUSION Petite Body i neon med utskurna detaljerColmar Originals JACKET WITH TOGGLES - Dunjacka - svart Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Comma 3 4 ARM - blås - tinte Vackra billiga damkläder
Converse Svarta mjukisbyxor 10008815-A01

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCosabella NEVER SAY NEVER RACIE - Topp - navy blå Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

By Malina Paisley blouse Ögrönlar