By Malene Birger DRE3007S91 Klänningar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
CHANTELLE COURCELLES SLIP Trosor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
By Malene Birger MARIH Klänningar
Chantelle SEGUR - Strumphållare - milk Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCheap Monday Blå sweatshirt med logga Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Cheap Monday DIG - T-shirt - bas - röd Vackra billiga damkläder
Ciso blås - offvit Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
By Malina blås Phoebe blouse - Grön - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
By Malina Kappa Ellen Coat - Grå - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Closet London Fodralklänning med omlott fram och färgstarkt fläckmönsterClub L London RUCHED MAXI DRESS - Maxiklänning - svart Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
By Malina Nora dress Klänningar
COLLUSION Blå randig t-shirt i frödté

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
COLLUSION Petite Jeanskjol i minimodell

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. COLLUSION Tall Viskosskjorta med zebramönster
Cache Coeur Pyjamasbyxor - lilac Vackra billiga damkläder
COLLUSION x007 Svarta tvättade jeans med vida ben

På tisdagen godkände ministerrådetCOLLUSION x003 Blekta cargojeansColumbia Powder Pass™ Vest YtterkläderComma PONCHO - Poncho - svart Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Converse T-shirt Star Chevron Tee - Vit - Herr
Coster Copenhagen T shirt w. Merci print Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCotton On MAISY PAPERBAG - Shorts - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Calida SENSITIVE - String - svart Vackra billiga damkläder