By Malina Issa mini dress Klänningar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Cheap Monday Conjuröd dress Klänningar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
By Malina Molly shorts Shorts
Chevaleresk Shorts Giovanni - Blå - Herr

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCLOSED VINTAGE - T-shirt - bas - lila sky Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Club L London Petite Röd maxiklänning med smala axelband och djup ringning och fishtail baktill
Co’couture Tröja Elley Knit - Brun - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Cake Maternity ROCK CANDY - Topp - nude Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Camano 4 PACK - Träningssockor - navy Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar COLLUSION Ljuslila blockfärgad sweatshirt med tvättad lookCOLLUSION Skjorta i neon i overStorlek-modell med platt kragevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Camilla Pihl Palm Klänningar
COLLUSION Unisex Pastellfärgad jeansskjorta

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
COLLUSION Plus Mönstrad sweatshirt med tvättad look

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Columbia CSC Vit t-shirt med logga
Carhartt WIP Colton Blå byxor
Comma blås - blå Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetConverse Svart sweatshirt med stjärn- och vinkelmönsterCosabella NEVER SAY NEVER FLIRTIE - Topp - navy blå Vackra billiga damkläderCotton On Body CAP SLEEVE NIGHTIE - Nattlinne - vit Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Cotton On PENNY BUTTON CAMI - blås - salsa Vackra billiga damkläder
Craft PROGRESS CONTRAST - T-shirt med print - bright röd vit Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCream blås Dimitra Blouse - Gul - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Carhartt WIP KNOWLEDGE - T-shirt med print - cardinal Vackra billiga damkläder