Champion Shorts i mjuk trikå - Svart - Herr


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Cotton On CLASSIC PINAFORE - Jeansklänning - washed svart Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Champion WCT-byxor Long Pants - Svart - Herr
Cotton On PENNY BUTTON CAMI - blås - svart Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCraft GREATNESS MID SOCK 3 PACK - Ankelsockor - vit Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Craft Tränings-t-shirt Charge SS Tee M - Blå - Herr
Cream Byxa Candi - Brun - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Chantelle PYRAMIDE - Bygel-bh - svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Chantelle SOFT STRETCH SHORTY - Briefs - elfenbein Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Cream Kjol Dimitra Skirt - Svart - DamCream Shorts Ena - rosa - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Cheap Monday chore Hängselbyxor
Criminal Damage Vit t-shirt med barockpanel Endast hos

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Culture KAJSA - T-shirt - bas - shell coral Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dagmar Byxa Nelly - Svart - Dam
Cheap Monday PERFECT SLICE TEE - T-shirt med print - scarletröd Vackra billiga damkläder
Daily Sports MACY - Piké - vit Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetDare 2B RIPOSTE - Funktionströja - svart Vackra billiga damkläderDay Birger et Mikkelsen Day Party ÖgrönlarDecoy Ladies tight Thermo Strumpor & tights den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Designers Remix Robin Purl Chunky Ögrönlar
Desigual MELINA - Tunika - blå Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDickies Frödricksburg Grå sweatshirt med logga i college-stil anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Claudie Pierlot POURPRE - Tygbyxor - ecarlate Vackra billiga damkläder