Cheap Monday Svart mönstrad topp med långa ärmar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Cream Cardigan Neru - Vit - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Cheap Monday Get sweat CPH MND logo Ögrönlar
Cream Klänning Dakota Dress - rosa - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCream Spetstopp Vivi Lace Blouse - Svart - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Criminal Damage Vit träningsjacka med dragkedja upptill och rutig rand i sidan
Culture EVA - Blazer - svart solid Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Closet London Svart pennkjol med knappar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Club L London GIRL BOSS TROUSERS - Leggings - vit Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar D.O.X Löparjacka Philip Jkt - Svart - HerrDagmar Tröja Hedda - Vit - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Club Monaco MATIE - Trenchcoat - olive Vackra billiga damkläder
Daisy Street  Atlanta Sweatshirt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Day Birger et Mikkelsen Day Dream Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DAY Topp Day Always Top - Svart - Dam
COLLUSION Huvtröja i teddy med kontrasterande ficka
DEPECHE Biker jacket Ytterkläder

På tisdagen godkände ministerrådetDesigual blås Indira - Vit - DamDiadora Grå huvtröja med stor loggaDickies - Röd t-shirt med hästskologga den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Didriksons Regnjacka Lennart - Gul - Herr
Diesel T-Just-YA Svart t-shirt med logga

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDiesel Men S BILL SHIRT Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

COLLUSION Petite Mellanblå kort jeanskjol