Claudie Pierlot SEYA - A-linjekjol - marine Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Cream LOTTE COCO - Jeans slim fit - pitch svart Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
CLOSED PORI - Kappa rock - afternoon sun Vackra billiga damkläder
Cream VANESSA - Linne - cornsilk gul Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCrooked Tongues Svart huvtröja med mönster på ärmen i overStorlek-modell Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Current Air - Raka jeans med djupkant vikning
Dagmar Klänning Amelia Dress - Grön - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Club Monaco REMI PANT - Tygbyxor - light rosa Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Collective The Label lila playsuit i bandeau-modell med knut framtill

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Daily Sports MAGIC SHORTS 44 CM ShortsDare 2B THEORY - T-shirt med print - aruba blå Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
COLLUSION Hundtandsmönstrade byxor med skärp
Day Birger et Mikkelsen Day Mariguld Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Decoy DECOY leggings microfiber 60 d Strumpor & tights

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Designers Remix Eloe Skirt Kjolar
COLLUSION Skjorta i overStorlek-modell med fickor
Desigual Kappa Abrig Elisabeth - Svart - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetDiane von Furstenberg DVF ADDISON KlänningarDickies Short Sleeve Slim Shirt ÖgrönlarDidriksons Sydväst Galon® Unisex - Svart - Herr den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Diesel blås Yala - Vit - Dam
Diesel Men UMBX DAMIENTHREEPACK Boxer 3pack Boxershorts

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDiesel kvinnor DE RIFTY SHORTS Shorts anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

COLLUSION Unisex Batikfärgad jeansjacka i pull on-modell