CMP WOMAN PANT - Tights - svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Culture KAJSA DRESS - Jerseyklänning - svart Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
COLLUSION Batikmönstrad jeanskjol i minimodell
D.O.X Jotham Fleece Sweatpant - Grå - Herr

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDagmar Topp Jiwe - Blå - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Daisy Street Plus Ginghamrutiga leggings med utsvängda ben
DAY Birger et Mikkelsen CLEAN TWIST - T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Collusion Skir smockad kjol

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
COLLUSION T-shirt i neon med logga unisexmodell

Försäkringskassan: Regeringen underskattar DAY blås Day Brand New - Multi - DamDecoy Shape wear Body stocking Shapewearvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
COLLUSION Unisex Svart sweatshirt
Designers Remix Melville Summer Klänningar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Desigual Klänning Monique - Röd - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Diane von Furstenberg DVF MAE Kjolar
COLLUSION Tall Svart huvtröja med normal passform
Dickies STOCKDALE - T-shirt - bas - brun duck Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetDidriksons Trenchcoat Lova Wns Coat - Blå - DamDiesel Badbyxor BMBX-Wave 2.017 SW - Svart - HerrDiesel Men TEPPHAR TROUSERS Jeans den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Diesel UFST-STARS-THREEPACK STRING 3 PACK - String - svart grå Vackra billiga damkläder
DKNY CREW NECK LOGO TEE - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDKNY Intimates NIGHTFALL - String - vanity Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Colmar Originals Väst - navy blå Vackra billiga damkläder