COLLUSION Grön ribbad tröja med polokrage och extra smal passform


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
D.O.X Kompressionstights Nathan Logo Tights - Svart - Herr

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
COLLUSION Mönstrad t-shirt med lång ärm
Dagmar Topp Jiwe - Blå - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDaisy Street Miniklänning i mesh med eldslågor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Davida Cashmere Triangle poncho Ögrönlar
Day Birger et Mikkelsen Day Twillight Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
COLLUSION Unisex Joggers med logga

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
COLLUSION x002 Svarta jeans med hög midja i vår smalaste passform

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Decoy DECOY top shapewear w straps ShapewearDesigners Remix Jael Ruffle Dress Klänningarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
COLLUSION Petite x005 Stentvättade jeans med raka ben och revor bak
Desigual Kjol Felicity - orange - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Diana Orving Buttoned Blouse Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dickies NEVADA - Luvtröja - svart Vackra billiga damkläder
Columbia Fast Trek II Svart fleecejacka
Didriksons Regnjacka Vivid Wns Jkt - rosa - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetDiesel T-Just-Race Vit t-shirt med banddetaljDiesel Men BUSTER TROUSERS JeansDiesel T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
DKNY rosa huvtröja med dragkedja och logga framtill
DKNY Intimates MODERN LIGHTS - Shapewear - svart Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDKNY Pyjamas - Blå - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Columbia Saturday Trail™ Short Shorts