Craft Träningstights Nrgy Tights W - Grön - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Diesel Jeans Thommer L32 - Blå - Herr

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Cream BEA BLOUSE - blås - royal navy blå Vackra billiga damkläder
Diesel SINGLET - Jerseyklänning - svart Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDiesel kvinnor DE LIMMY JACKET Ytterkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt DKNY Bh T-back T-shirt Bra - Svart - Dam
DKNY Intimates LITEWEAR - String - svart Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Cream Klänning Georgia Dress - Svart - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Cream Maxiklänning Georgia Dress - Röd - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar DKNY Intimates Triangel-bh - svart Vackra billiga damkläderDolly & Delicious Korallrosa maxikjol med fishtailvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Cream Topp Milano T-shirt S S - rosa - Dam
DORINA HIPSTER 2 PACK - Briefs - vit dark blå Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dguldthy Perkins CORE CARDI - Kofta - lemon Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dguldthy Perkins Linne - svart Vackra billiga damkläder
Crooked Tongues unisex blå t-shirt i overStorlek-modell med mönster på ryggen
Dguldthy Perkins ROLL - blås - cobalt Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetDguldthy Perkins TIEröd - Maxiklänning - rust Vackra billiga damkläderDr.Denim Petite Jeans Skinny Fit - light stone destroyed Vackra billiga damkläderDRYKORN CARLOTTA - A-linjekjol - blå Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Duke King Storlek Blårandig pikétröja
Edc by Esprit BRETON TEE - T-shirt med print - navy Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEdc by Esprit LONG CARDI - Kofta - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Curare Yogawear Linne - cherry Vackra billiga damkläder