Derbe FESTLAND FRIESE - Vinterkappa -rock - dark navy Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dr Denim Edie Ankellånga mom jeans med slitna detaljer

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Designers Remix Nini Ruffle Shirt Ögrönlar
Dr.Denim Petite LEXY - Jeans Skinny Fit - svart Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDRYKORN ALESA - Långärmad tröja - vit Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt DRYKORN WENTLEY - Trenchcoat - beige Vackra billiga damkläder
Dynafit ALPINE TANK - Linne - poseidon Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Diadora BRIGHT SUN LOCK - T-shirt med print - röd virtual rosa Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Diane von Furstenberg SASHA - Vardagsklänning - bright ice Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Edc by Esprit DAILY HIPSTER - String - vit Vackra billiga damkläderEdc by Esprit LRUFFLE - T-shirt med print - navy Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dickies North Carolina Jeans
Edc by Esprit SWISS - Linne - navy Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ellesse Conte Gulrandig t-shirt med avslappnad passform och logga

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ellesse ALBANY - T-shirt med print - anthracite Vackra billiga damkläder
Didriksons Sydväst Galon® Unisex - Svart - Herr
Ellesse EZELDA - Pyjamas - anthracite Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetElsie & Fröd Glittrig catsuit med snörning framtillEmporio Armani 2 -pack vita t-shirtar med loggaEnvie de Fraise ADELAIDE - Maxiklänning - svart multiFärg Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Espadrij l´originale BEACHPLAID - Strandaccessoar - fuchsia Vackra billiga damkläder
Esprit BERMUDA - Shorts - svart Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCollection Baddräkt Julie - Svart - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Diesel S-Nori Blå randig skjorta med kantränder